۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳
کد خبر: ۷۹۹۶۳۶
استاندار قم: 

نیاز امروز جامعه، معارف قرآن و نهج البلاغه است 

نیاز امروز جامعه، معارف قرآن و نهج البلاغه است 
استاندار قم گفت: آنچه از معارف و مفاهیم قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در مسابقات معارفی مورد توجه قرار گرفته و ترویج می‌شود همان چیزی است که امروز در جامعه به آنها نیاز داریم. 

به گزارش خبرگزاری رسا، مهندس اکبر بهنام‌جو در آیین اختتامیه چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن در بخش معارف قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه که پیش از ظهر امروز در سالن همایش‌های حرم مطهر امامزاده سید علی(ع) برگزار شد، اظهار کرد: این مسابقات با رویکردی جدید برگزار می‌شود و موجب افتخار شهر قم و ایران اسلامی است. 

وی افزود: آنچه از معارف و مفاهیم قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در این مسابقات مورد توجه قرار گرفته و ترویج می‌شود همان چیزی است که امروز در جامعه به آنها نیاز داریم. 

نماینده عالی دولت در استان قم با بیان اینکه آن چه اینجا و در این مسابقات نشر داده می‌شود در کف جامعه مورد نیاز است گفت: به این ترتیب شاهد تعالی کشور و این ملت بزرگ خواهیم بود. 

وی ادامه داد: از سازمان اوقاف و اداره کل اوقاف قم به خصوص مدیرکل محترم تشکر می‌کنیم که نسبت به این امر اهتمام ویژه‌ای داشته و دارند. 

بهنام‌جو با اشاره به کمبودهای فرهنگی و آموزشی برای دانش‌آموزان به خصوص در زمینه اردوگاه‌های تفریحی و آموزشی عنوان کرد: به همت اوقاف چنین مکانی فراهم شده که هم مورد استفاده دانش‌آموزان قمی و هم دانش‌آموزانی از سایر استان‌ها قرار می‌گیرد.

برچسب ها: بهنام جو اوقاف قم
ارسال نظرات